Редактор: e-mail: Кадър: БТВЛидерът на партия Воля Веселин Марешки коментира резултатите от

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЛидерът на партия Воля Веселин Марешки коментира резултатите от
Коментари Харесай

Марешки: Ще протестирам пред парламента, ако още в първия си ден не въведат 1 лев субсидия и мажоритарен вот

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Лидерът на партия Воля Веселин Марешки разяснява резултатите от изборите и съобщи, че ще следи дали Слави Трифонов ще съблюдава обещанията си, с които е спечелил на своя страна гласувалите за него.

" Мотивацията ми да продължа в политиката малко се изчерпва, тъй като не се виждам себе си до плезещ се политик. Не се виждам татуиран от горе до долу. По различен метод си представям политиката - с чест, с достолепие. Един беше споделил, че в случай че не създадем еди си какво, че ще пристигна да ни измете. Е, не ни измете. Чаках го. На референдума и аз гласувах за 1 лев дотации и мажоритарен избор. Давам им един ден на вторите определени, които в случай че от първия ден не създадат 1 лев дотацията и не вкарат мажоритарен избор, ще отида пред Народното събрание и ще му кажа, че не е никакъв мъж, а е следващия утьо, който е подлъгал българите и не прави това, което е заречен. Ще бъда праволинеен ", сподели Марешки в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Нито Каракачанов ми е зложелател, нито Слави Трифонов, нито Румен Радев. Врагове са ми некадърниците и лъжеполитиците. Ако те не си изпълнят главните неща от референдума, поради който в този момент са в Народното събрание, те са утьовци. Колкото до поведенеието на Слави Трифонов - обикновено ли е да мълчи толкоз време. Това е или боязън, или надълбоко задкулисие, като сега се уговарят по какъв начин ще разпарчетосат българската държава. За това сме на това състояние. Ако тези новите са същите, както е моето предусещане, какво вършат там. Излизаме на улицата и ги измитаме. Аз на следващия ден в случай че ги видя, че са същите, излизам начело с девиз " Мутри вън " и това е. Трябват чисти политици ", сподели още той.

" Да си стягат сценаристите, шоумените и другите и да почват да пишат закони ", прикани още Марешки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР